Navigatie >

Welkom op deze besloten website voor deelnemers aan het traject ‘Doorontwikkeling Financiële Functie (FF)’. Een traject waarin medewerkers van de Financiële Functies van uitvoerende rijksoverheden elkaar inspireren en helpen in de verdere ontwikkeling van de FF. Het traject is in 2019 vanuit de Rijksbrede Benchmark Groep (RBB Groep) ontstaan op initiatief van Paul-Jan Linker van Sturingsadvies. Het Finance Function Research & Development Center (FFRD) brengt onderzoeksresultaten en externe sprekers in.

Naast een pagina met algemene informatie en resultaten uit eerdere edities is deze besloten website vooralsnog vooral gevuld met de resultaten van de werkgroep IT4Finance (2022). Deze kunnen in de komende jaren worden uitgebouwd/geactualiseerd. Bij deze start zijn opgenomen:
– Toelichtingen op en filmpjes over IT/technologieën die gebruikt kunnen worden in de FF
– Deelnemende organisaties waar u contact mee op kunt nemen als u meer wilt weten over hun ervaringen met bepaalde systemen/ pakketten
– ‘best ideas’ aangereikt t.a.v. het omgaan met obstakels die in uw organisatie spelen om technologie beter te kunnen benutten

Om toegang te krijgen tot deze informatie kunt u:

Op de pagina technologieën en systemen kunt u klikken op de technologieën waarin u geïnteresseerd bent. U komt dan bij de betreffende pagina waar informatie, filmpjes en contactgegevens van deelnemers staan die ervaring hebben met deze technologie. Aan u de keuze of u men hen contact wilt opnemen.

‘Best ideas’ hoe om te gaan met de top 10 van veel voorkomende obstakels om technologie te kunnen toepassen worden hier beschreven.

Bent u benieuwd welke collega’s uit de financiële functie lid zijn van deze groep, bekijk dan de ledenlijst.

Bij vragen bel of mail gerust: 06 38070890 of pjlinker@sturingsadvies.nl

Paul-Jan Linker

Projectleider Traject Doorontwikkeling Financiële Functie